top of page

Fringe Show XXL! Piletid nüüd müügil

Fringe sai septembri ja oktoobri väljamüüdud show’dest hoo sisse, enam ei saa pidama, kasvab, paisub - sünnib Fringe xxL ! ! ! Kuus pöörast artisti laovad letti oma supervõimed ja punuvad kokku õhtu, mis on täis kirevat silmarahuldust, ehtsat kõrgklassi vana kooli vodevilli. See on närvekõditav taskukohane meelelahutus täiskasvanutele, kus serveeritakse vallatut burleski, nalja, muusikat, kaelamurdvat tsirkust, silmamoondust ja võib-olla midagi, mida pole veel leiutatudki. See on suurepärane võimalus sõpradega nädala keskel välja minna, alustada varakult jõulupidustustega, soojendada üles süda ja külmast kanged näolihased.

22.11.2017, kell 19:00 @ Von Krahl

Esinejad: Dan le Man Meelis Kubo Charlekas Burlesque Estonia Berit Aicha Vill Chris Blaze FractaFire Equilibristica Piletid: 15 eur Piletilevist või kui veab, siis ka ukselt Keeled: eesti, inglise, estinglise, kehakeel, libekeel See on fringe stiilis sündmus. Mis on Fringe Tutvu: http://www.opentsirkusstage.eu/fringe

Kõige uuemad lood
Arhiiv
bottom of page